Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

41 Zero 42

Η απλότητα ενός ταχυδρομικού κώδικα για τον προσδιορισμό ενός τόπου της ύπαρξης και όλων των αξιών που σχετίζονται με αυτό. Ένας δημιουργικός χώρος, ο οποίος στοχεύει στην αριστεία στην κεραμική, τη σημασία της έρευνάς του και το περιεχόμενό του.  Μια νέα ομάδα που την ενώνει τα κοινά ενδιαφέροντα. Μια γλώσσα που διαμορφώνεται από τη μόλυνση στοιχείων από πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι για να κάνουμε κάτι που τα "χτυπάει" στο μάτι, κάποιος θα πρέπει να επιδιώξει εξωτερικούς περιορισμούς καθώς και εσωτερικούς. Το κλείσιμο είναι περιοριστικό, νομίζω ότι μόνο το "μοναδικό" θεωρείται νέο αυτό είναι αναγωγικό. Είναι η σωστή ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο πτυχών που μας ζωντανεύουν.

Όταν σχεδιάζουμε, η προσοχή μας καθορίζεται στο χώρο, στην ατμόσφαιρα που πρέπει να αντικατοπτρίζει. πιστεύουμε ότι σε ένα περιβάλλον ο στόχος μας είναι να γίνουμε εργαλεία του έργου. Σημασία δίδεται στην έννοια του εγκάρσιου μεταξύ των συλλογών μας για να δοθεί έμφαση στον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να εκφράσουμε το έργο μας.  Τα μάτια μας επικεντρώνονται σε τρεις κατευθυντήριες γραμμές: το παρελθόν, για μνήμη και προηγούμενη γνώση να μην ξεχνάμε, το παρόν, για αισθητική. το μέλλον, για την τεχνολογική έρευνα. Μια ιδέα ή ένα έργο πρέπει να μεταδίδει και να μεταδίδει περιεχόμενο, μια ιστορία. Οι ιστορίες - που μας διεγείρουν, που είμαστε παθιασμένοι και που προσπαθούμε να πούμε - γίνονται η αιτία της περιέργειας και της δημιουργικότητάς μας.