Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Artceram

Πάθος με τα σπίτια και την ποιότητα με τον επαγγελματισμό: δύο βασικά χαρακτηριστικά που σηματοδότησαν το δρόμο του Artceram ως εταιρεία στην προφανή κεραμική περιοχή της Civita Castellana από το 1987. Αυτό ήταν το πλαίσιο στο οποίο ξεκίνησε η δραστηριότητά του ο Valentino Brunelli. Αλλά με την αυγή της δεκαετίας του 2000 η Artceram εντόπισε τη στρατηγική ώθηση της ανάπτυξης και την επιτυχία της επωνυμίας της στην Ιταλία και παγκοσμίως, χάρη στην τέλεια αρμονία μεταξύ σχεδιασμού, πρακτικότητας και καινοτομίας και αξιών. Σήμερα, σε μια εντελώς διαφορετική προοπτική για τη ζωή και την οικιακή αντίληψη, το Artceram - υπό την ηγεσία του κ. Alberto Brunelli - έχει επιτύχει ως μια σύγχρονη εικονική εταιρεία που παράγει πολιτισμό.

Επιχειρησιακή νοοτροπία βασισμένη σε μια ιδέα "made in Italy", κοινωνική ευθύνη, φροντίδα των λεπτομερειών και σεβασμός των σχέσεων με τους συνομιλητές της: αυτές είναι οι θεμελιώδεις αξίες της στρατηγικής παραγωγής και της αναπτυξιακής πολιτικής της Artceram. Οι ενισχυμένες γραμμές παραγωγής, οι αναθεωρημένες ώρες εργασίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, η χρήση νανοτεχνολογίας και οι πρώτες ύλες εξοικονόμησης νερού που είναι εξαιρετικά καθαρές είναι οι παράγοντες που οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η κομψότητα και η τεχνολογική έρευνα, ο σχεδιασμός και ο σεβασμός της χειρωνακτικής εργασίας χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της σειράς Artceram.