Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Cesi

Η ιταλική εταιρεία CE.SI Ceramica ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980, ως προμηθεύτρια ενεργειακών πρώτων υλών για την κεραμική βιομηχανία.  Το επαγγελματικό προφίλ της εταιρείας επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει την παραγωγή ματ κ γυαλιστερών γρανιτοπλακιδίων τοίχου και δαπέδου. Σήμερα τα υλικά της CE.SI. χαίρουν υψηλής εκτίμησης παγκοσμίως. Η εταιρεία εστιάζει στην παραγωγή μονόχρωμων γρανιτοπλακιδίων μικρού μεγέθους (τα μεγέθη κυμαίνονται από 5x5 έως 20x60 εκατοστά) σε μια πλούσια γκάμα χρωμάτων. Τα υλικά προσφέρονται και σε ματ και σε γυαλιστερά τελειώματα.

Ενθουσιώδεις για τη δουλειά τους, οι σχεδιαστές της CE.SI. αναζητούν συνεχώς νέα χρώματα, υλικά και τεχνολογικές καινοτομίες, που επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο ποιότητας και αισθητικής επιτυχίας. Τα γρανιτοπλακάκια της CE.SI. ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της πιο σύγχρονης αρχιτεκτονικής.