Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Dallmer

Από μια επιχείρηση χειροτεχνίας σε μια αρχιτεκτονική μάρκα: η ανάπτυξη της επιχείρησής μας μπορεί να συνοψιστεί μόνο σε αυτές τις λίγες λέξεις. Αν και θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι η τάση αυτή επιταχύνθηκε απότομα τις τελευταίες δεκαετίες. Τα προηγούμενα χρόνια - η Dallmer ιδρύθηκε το 1913 ως παραγωγός ψηφίων - ανεξάρτητα από το πόσο καινοτόμα ήταν τα προϊόντα μας, ήταν απλά γνωστά ως "εξαρτήματα εγκατάστασης".

 

Όλα αυτά έχουν αλλάξει. Αυτό που μετράει σήμερα δεν είναι πλέον μόνο λειτουργικότητα χωρίς ελκυστική μορφή. Η ιδέα του "το μπάνιο είναι απλά κάπου που πλένετε" έχει αλλάξει: το μπάνιο έχει μετατραπεί σε ένα δωμάτιο τροφοδοσίας για πολλές πτυχές της φροντίδας του σώματος. Με την αυξανόμενη τάση προς τον ατομικισμό και την αυτοδιάθεση που υποστηρίζονται από συνεχώς αυξανόμενα πρότυπα διαβίωσης, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να επενδύουν πολύ μεγαλύτερη αξία στο σχεδιασμό των δωματίων που ζουν. Για εμάς, αυτό ανοίγει μια μεγάλη ποικιλία ευκαιριών για την ανάπτυξη νέων και πιο ελκυστικών λύσεων για την απομάκρυνση του νερού από το εσωτερικό και γύρω από τα κτίρια.

 

Πιστό μας είναι: τα τέλεια προϊόντα προκύπτουν από μια αλληλεπίδραση εξαιρετικής λειτουργικότητας, υψηλής ποιότητας υλικά και καλού σχεδιασμού. Μόνο όταν πληρούνται όλες αυτές οι προϋποθέσεις, μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Μια σύντομη ματιά στο εύρος μας δείχνει πόση επένδυση χρόνου και προσπάθειας έχει γίνει. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά για εμάς.

 

Ένα καλό παράδειγμα είναι τα κανάλια ντους. με αυτά δημιουργήσαμε μια εντελώς νέα κατηγορία εξαρτημάτων αποστράγγισης. Η CeraLine, η CeraNiveau και η Zentrix είναι πολλαπλά βραβευμένα προϊόντα σχεδιασμού και υπερηφανεύονται για τη θέση τους δίπλα σε κεραμικά, βρύσες, έπιπλα μπάνιου ή θερμαντικά σώματα πετσετών ως εκφράσεις καλής σχεδίασης που λειτουργούν τέλεια. Ρίξτε μια ματιά γύρω και ανακαλύψτε την γκάμα που προσφέρουμε, καλύπτοντας το κτίριο από το κελάρι μέχρι την οροφή.

Μπορείτε να διαβάσετε τους καταλόγους μας online. Έχουμε συμπεριλάβει πολλά παραδείγματα σε αυτήν την παρουσία στο Διαδίκτυο για να δείξουμε την ευελιξία τους. Και ένα τελευταίο σημείο: προσέξτε το Dallmer! Νέα και βελτιωμένα προϊόντα βρίσκονται πάντα στο δρόμο. Είμαστε πάντα καλοί στο να πετάμε στην αγορά που επιλέξαμε.