Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Ferres

Η Cerámica Ferrés είναι η εταιρεία που από το 1956 ανταποκρίθηκε στις σύγχρονες διακοσμητικές ανάγκες, δεσμεύοντας συνεχώς την ανανέωση των σχεδίων και την επέκταση της γκάμας χρωμάτων.

 

Βρίσκεται σε μια περιοχή αναγνωρισμένη για την παράδοσή του στην εργασία του πηλού και τη χρήση τεχνικών τεχνών όπως υαλοπίνακες. Τα νεωτεριστικά ρεύματα που έφτασαν στο La Bisbal στις αρχές του 20ου αιώνα, συνέβαλαν στην εφαρμογή της υαλουργίας στην αρχιτεκτονική.

 

Η τεχνική του υαλοπίνακα σε πηλό δημιουργεί κεραμικά με πολύ φωτεινά χρώματα, ιδανικά για εκείνους τους πελάτες που επιθυμούν να διακοσμήσουν διαφορετικά περιβάλλοντα τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

 

Η Cerámica Ferrés χρησιμοποιεί την πολυετή εμπειρία της για να συνεχίσει να βελτιώνει και να προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες κάθε πελάτη, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες απαιτήσεις της.

 

Η συλλογή που παρουσιάζουμε στον κατάλογό μας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία κεραμικών αντικειμένων για διάφορες χρήσεις και σε διαφορετικές μορφές και χρώματα. Από το μίγμα των τοπικών αργίλων, λαμβάνεται μια βάση που αποκτά αντοχή και μοναδικές ιδιότητες για εξώθηση και μονή πυροδότηση.

 

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων λαμβάνεται από τις άργιλοι και τα οξείδια που εφαρμόζονται μαζί με ένα διαφανές και μοναδικό βερνίκι ρευστότητας που δίνει στην επιφάνεια των τεμαχίων μια εμφάνιση και υφή παρόμοια με τη γυαλί.

Η διαφάνεια της επιφάνειας και η αναλλοίωτη ποιότητα που επιτυγχάνουν τα χρώματα σε θερμοκρασία μεγαλύτερη από 1000α, δίνουν ένα ζεστό και λαμπερό χαρακτήρα στα περιβάλλοντα που είναι επικαλυμμένα με λούστρο. Έκπληξη της συμβατότητας μεταξύ των διαφορετικών χρωμάτων που επιτρέπει τις πιο διαφορετικές εφαρμογές και τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς, σε μια πάντα αρμονική και ευχάριστη σύνδεση.