Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Fondovalle

H CERAMICA FONDOVALLE  εξειδικευεται στα μεγαλου μεγεθους κ λεπτα (6,5 χιλιοστα) πλακακια που μεσα από την εξελιγμενη  τεχνολογία τους αναδεικνυουν  καινοτόμα σχέδια   και μια γενική αίσθηση αρμονίας, βασισμένης σε στυλιστικές αντιπαραθέσεις και την αλληλεπίδραση διαφορετικών υλικών και τελειωμάτων.Αυτά τα μεγάλου μεγέθους λεπτά (6,5 χιλιοστά) πλακάκια είναι ιδανικά  στη σύγχρονη αρχιτεκτονική για   πρωτοτυπες λυσεις με ιδιαιτερο οπτικό effect.

 Εκφρασμένη μέσα από την προσοχή στη λεπτομέρεια και το προσεκτικά ισορροπημένο συνδυασμό των τόνων, των δομών και της τακτικής, αυτή η ποιότητα δίνει στο υλικό μία εξαιρετική φυσική αξία από τους χρήστες στο σχέδιό τους. Τα 10 χιλιοστά πάχους των 120?120 πλακακίων  ανταποκρίνονται σε ολες τις  ανάγκες κ τις  περιπτώσεις εφαρμογης σε ιδιωτικους χωρους κ εμπορικα κτιρια.

Η Ceramica Fondovalle είναι μια από τις επικεφαλής κατασκευάστριες εταιρείες γρανιτοπλακιδίων στην Ιταλία. Για περισσότερο από μισό αιώνα, διατηρεί σημαντικές θέσεις στην αγορά. Από το 1962, η εταιρεία αγωνίζεται για την αισθητική τελειότητα την περιβαλλοντικη συμβατοτητα και επισης την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Η Ceramica Fondovalle είναι ένα δημιουργικό εργαστήριο, που συνδυάζει το ταλέντο επαγγελματιών, εξαιρετικές ιδέες και έξοχα υλικά για να προσφέρει στην αγορά το προϊόν με το εμπορικό σήμα “Made in Italy”.