Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Globo

Από το 1980, μια ιστορία επιτυχίας Έχοντας επικεντρωθεί στην αύξηση της αξίας των ανθρώπινων πόρων και σε μια ισορροπημένη σχέση με το περιβάλλον, η Ceramica Globo κατέστη ηγετική θέση στην υγιεινή και στη βιομηχανία επίπλων μπάνιου.

Η Ceramica Globo, που είναι πάντα αφοσιωμένη στην κατανόηση των προτιμήσεων και των νέων μορφών, αναζητά το μέλλον με συνεχείς καινοτομίες διαδικασιών και προϊόντων που απαιτούν την ενσωμάτωση πολλών διαφορετικών δεξιοτήτων, από το σχεδιασμό έως τη μηχανική, από τη χημεία των υλικών μέχρι την υλικοτεχνική υποστήριξη, από το μάρκετινγκ μέχρι την κοινωνιολογία.

Η συμβολή των ιδεών, της δημιουργικότητας και της επαγγελματικής ικανότητας της ομάδας που συμμετέχει σε αυτές τις διαδικασίες επιτρέπει τη δημιουργία προϊόντων αδιαμφισβήτητης ποιότητας, τα οποία είναι αξιόπιστα, τεχνολογικά προηγμένα και πολύ κομψά.