Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Inda

Inda η ιστορία μιας επιτυχημένης ιταλικής εταιρείας που οδηγείται από ένα πραγματικό επιχειρηματικό πνεύμα. Η Inda είναι μια βιομηχανική ομάδα με εδραιωμένη ηγετική θέση στις διεθνείς αγορές, 70 χρόνια εμπειρίας αφιερωμένη στην υποστήριξη των πελατών, η τεχνογνωσία της Inda βασίζεται σε μια βαθιά ικανότητα να μαθαίνει και να κατανοεί τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των διαφορετικών αγορές που αλλάζουν και εξελίσσονται συνεχώς.

Ο σκοπός της Inda είναι να προβλέψει τις τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού και του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η εταιρεία προσφέρει τρεις κατηγορίες προϊόντων, έπιπλα, ντουλάπια και αξεσουάρ, τα οποία συνδυάζονται σε μια μοναδική αντίληψη απεριόριστων λύσεων για τους εσωτερικούς χώρους του μπάνιου. Η δημιουργικότητα, η πρωτοτυπία και η ξεχωριστή κομψότητα είναι στοιχεία που προσδιορίζουν και εκφράζουν το σχεδιασμό της Inda μέσω μιας ευρείας προσφοράς προϊόντων, από το κλασικό έως το σύγχρονο, μέχρι τις πιο πρωτοποριακές λύσεις που ανταποκρίνονται άμεσα στις συνεχείς εξελίξεις των σημερινών ζωντανών.

Ένα παγκόσμιο έργο το οποίο, λόγω της μεγάλης ευελιξίας του, βρίσκει χώρο στα διαφορετικά αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα και συμπληρώνει και ταυτόχρονα επενδύει δημιουργικούς και κατασκευαστικούς πόρους και στις προμήθειες των κυριότερων διεθνών έργων.