Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Iris Ceramica

Η Iris Ceramica είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή κεραμικών και πορσελάνινων πλακιδίων για επενδύσεις τοίχων και δαπέδων για οικιστικά, λιανικά και βιομηχανικά έργα.

Με μια σειρά από περισσότερες από 50 συλλογές συνολικού ύψους άνω των 2500 αντικειμένων, η Iris Ceramica προσθέτει στο γόητρο των Ιταλικών καλύψεων παγκοσμίως από το 1961 και συνεχώς αποδεικνύει τη δέσμευσή της στη δημιουργία κεραμικών με υψηλή τεχνική και στιλιστική αξία, που χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακό σχεδιασμό υπεροχής που αντανακλάται από διεθνή βραβεία και βραβεία.

Οι δημιουργίες του είναι αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης που διεξάγεται εσωτερικά, μια κληρονομιά μοναδικής τεχνογνωσίας που παρέχει τη βάση για ακόμα πιο μοναδικά υλικά. Δημιουργίες που εξελίσσονται συνδυάζοντας την καινοτομία των πρωτοποριακών τεχνολογιών με τις δεξιότητες της βιοτεχνικής παράδοσης, σε απόλυτη συμμόρφωση με τα αυστηρότερα πρότυπα σχετικά με τη βιωσιμότητα τόσο της διαδικασίας όσο και του προϊόντος.