Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Jacuzzi

Το 1956 οι αδελφοί Jacuzzi ανακάλυψαν το πρώτο αεριωθούμενο υδροθεραπευτήριο, σήμερα με 60 χρόνια εμπειρίας στην υδροθεραπεία: Το Jacuzzi είναι το εμπορικό σήμα ,όταν ψάχνετε για ζεστό μπάνιο ή προϊόντα μπάνιου.

Ξεκινώντας με υδρομασάζ, κάθε μπανιέρα Jacuzzi έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τον τρόπο ζωής σας και να προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο φροντίδας για τον εαυτό σας και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προηγμένη υδροθεραπεία σε συνδυασμό με την τεχνολογία με πατενταρισμένη τεχνολογία τζετ για να προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ζεστό μπανιέρα. Από τα λουτρά με υδρομασάζ έως τις καμπίνες ντους ατμού, κάθε προϊόν μπάνιου τζακούζι έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει την υψηλότερη αίσθηση ευεξίας, παρέχοντας μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Ως κορυφαίος πρωτοπόρος στον κόσμο των λουτρών με υδρομασάζ και των προϊόντων μπάνιου, προσπαθούμε πάντα να εισαγάγουμε νέες ιδέες και ιδέες ενώ ταυτόχρονα πιέζουμε τα όρια του σχεδιασμού.