Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Laufen

Η προσωπικότητα αυτής της εξαιρετικά παραδοσιακής ελβετικής μάρκας αντικατοπτρίζει μια συμβίωση σχεδιασμού, ποιότητας και λειτουργικότητας. Η LAUFEN, η επώνυμη μάρκα υπό την ομπρέλα ROCA, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως με παγκόσμιο δίκτυο διανομής.

 

Βασική αρμοδιότητα της εταιρείας είναι οι γνώσεις της στον τομέα της κατασκευής ειδών υγιεινής. Πάνω από 125 χρόνια, η μάρκα LAUFEN χρησιμοποιεί το παλαιότερο ελατό υλικό γνωστό στον άνθρωπο για να κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα υγιεινής σε υπερσύγχρονα εργοστάσια με θρυλική ελβετική ακρίβεια. Η γνώση του μπάνιου συνολικά εξελίχθηκε από την αρμοδιότητα του LAUFEN στην κατασκευή κεραμικών και το εξελιγμένο σχεδιασμό. Αυτό που κάνει τα προϊόντα LAUFEN μοναδικά από την πρώτη ματιά είναι ότι η ελβετική σχεδίασή τους συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις σχεδίασης: το ιταλικό σχεδιασμό από τη Νότια και τη βόρεια παράδοση της ακρίβειας και της σαφήνειας του σχεδιασμού.

Για την LAUFEN, η ποιότητα έχει δύο πτυχές: γνώση κατασκευής και υψηλό βαθμό πρακτικού οφέλους που το τελικό μπάνιο προσφέρει στον πελάτη - το οποίο συχνά δεν είναι άμεσα εμφανές. Η εταιρεία LAUFEN, μια ελβετική εταιρεία που παράγει προϊόντα που επιτρέπουν τη χρήση νερού, έναν πολύτιμο πόρο, αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο μια δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και την φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή.