Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Leonardo

Η ουσία του μινιμαλισμού.

Η Leonardo είναι εταιρεία της Cooperativa Ceramica d’ Imola που σχεδιάζει τις πιο προηγμένες κεραμικές λύσεις. Τα πλακάκια δαπέδου και τοίχου χαρτογραφούν νέα τεχνολογικά σύνορα υιοθετούν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες παραγωγής και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των αρχιτεκτόνων, των σχεδιαστών και των διοργανωτών.

Η Leornardo βασίζεται σε ένα νέα και αυστηρή ιδέα κεραμικού σχεδίου που σέβεται την ανθρωπότητα και τους κώδικες ζωής της καθώς ψάχνει να επιτύχει την ουσία του μινιμαλισμού. Είναι μια τέλεια ισορροπία γεωμετρίας, οικιακής αρμονίας, τεχνολογίας και ζωντανού σχεδίου: μια σειρά προϊόντων που φτάνει την ουσία του μινιμαλισμού μέσα από την επιλογή σχεδίου, χρώματος και φως εμπνευσμένου από τη φύση.

Λείες, αντανακλαστικές επιφάνειες συνδυάζονται με φυσικές δομές για να δημιουργήσουν περίπλοκα και πολλαπλά οπτικά αποτελέσματα τα οποία αγγίζουν όλες τις τελευταίες τάσεις στην αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση.