Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

LineaBeta

Η LINEABETA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1980 με επίκεντρο την παραγωγή αξεσουάρ και συμπληρώματα μπάνιου.

Μέχρι τη δεκαετία του '90 συνεργαζόμαστε και παράγουμε για μεγάλα διεθνή εμπορικά σήματα παγκόσμια κανάλια διανομής. Στη συνέχεια, δημιουργήσαμε το δικό μας εμπορικό σήμα και τις συλλογές που έχουν αλλάξει ριζικά τον σχεδιασμό του μπάνιου στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Η Carlo Capitanio ιδρύθηκε από τον Carlo Capitanio και υπήρξε πρωτοπόρος στην αγορά και ερμήνευσε με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες τη μετατροπή του λουτρού που τον ώθησε να έρθει ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα δωμάτια του σπιτιού.

Η «καθημερινή σχεδίαση» επικεντρώνεται στο μονοπάτι που έχει αναλάβει η εταιρεία για κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς σύνδεση με τα τριάντα χρόνια της εταιρικής ιστορίας: μια ιδέα ευελιξίας στο μπάνιο, άνετη και λειτουργική, όπου ζει καθημερινά με απλό και αυθόρμητο τρόπος.

Είναι μια καθημερινή διάθεση που στέκεται εδώ και τριάντα χρόνια. Τριάντα χρόνια πέρασε για να γίνει μία από τις κορυφαίες 3 μάρκες στην Ιταλία και μεταξύ των κορυφαίων 5 στον κόσμο στην παραγωγή αξεσουάρ και συμπληρώματα μπάνιου.

Τριάντα χρόνια, ενέργεια, εμπειρία, καινοτομία, επιμονή, δημιουργικότητα, όραμα, σύνδεση με την επικράτειά μας και έντονο επιχειρηματικό πνεύμα.