Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Marazzi

H εταιρεία Marazzi Group είναι οδηγός στον τομέα της παγκόσμιας κεραμικής. Πλούτος εμπειρίας και δέσμευσης στις καινοτομίες, δημιουργικό σχέδιο και προσκόλληση στις παραδόσεις, πολιτιστική κληρονομιά, πάθος για τα κεραμικά είδη, καθώς και περιβαλλοντική συνείδηση, είναι τα δυνατά σημεία της εταιρεία  από την ίδρυσή της το 1935.

Διαθετοντας  την πιο ευρεία ποικιλία προιοντων σχετικά με την πορσελάνη, το κεραμικό πλακάκι, τα μωσαϊκά, το μάρμαρο, το γρανίτη και άλλα φυσικά είδη πέτρας, την ευελιξία μεγεθών, χρωμάτων και ειδικών τεχνικών χαρακτηριστικών, η Marazzi είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις μοντέρνες προκλήσεις και μπορεί να ικανοποιήσει τις επείγουσες ανάγκες της εσωτερικής διακόσμησης και αρχιτεκτονικής.

Οι εφαρμογες των πλακιδιων της MARAZZI δεν περιορίζεται στην οικιακή πρόσοψη και το δάπεδο. Oι πελάτες (διακοσμητες, αρχιτεκτονες, μηχανικοι) πολύ συχνά επιλέγουν τη Marazzi για εμπορικούς χώρους και περίπλοκα αρχιτεκτονικά σχέδια για τους πιο απαιτητικούς χώρους εφαρμογής.

Η Marazzi Group είναι περήφανη για την έξοχη ποιότητα που προσφέρει. Για πολλές συλλογές, η εταιρεία εγγυάται για 20 ως 50 χρόνια. Η πλειοψηφία των σειρών της Marazzi αναπτύσσονται σε συνεργασία με σχεδιαστές παγκόσμιας φήμης για να καλύψουν τα γούστα των πιο έμπειρων και απαιτητικών πελατών.