Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Marca Corona

Ένας ολοκαίνουριος τρόπος σκέψης για τα κεραμικά είδη.

Η εταιρεία Marca Corona ιδρύθηκε το 1741 στο Sassuolo για να εγκαινιάσει την παραγωγή κεραμικών ειδών στην Ιταλία. Το 1982, η εταιρεία αγοράστηκε από την Gruppo Concorde για να γίνει μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες προμηθεύτριες ακριβών μωσαϊκών, γρανιτοπλακιδίων τοίχου και δαπέδου στην παγκόσμια αγορά. Η Marca Corona συμβαδίζει με το χρόνο, τελειοποιώντας και αναπτύσσοντας συνεχώς νέες κατασκευαστικές τεχνικές και δημιουργώντας το αναγνωρίσιμο στυλ που αποτελεί το σήμα κατατεθέν.

Η εταιρεία δεσμεύεται να εξαπλώσει τη φιλοσοφία και τις αναπτυγμένες ιδέες σχεδίου σε όλον τον πλανήτη. Τα προιοντα  υψηλής ποιότητας επινοούνται για να ωραιοποιήσουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, κάνοντάς την πιο πολύχρωμη και συναισθηματική. Το όλο εύρος προϊόντων της Marca Corona είναι 100% «Κατασκευασμένα στην Ιταλία» για να διασφαλίσουν την τελική απόδοση και την αισθητική αξία.