Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

NovaMix

Η εταιρεία NOVAMIX - ΔΟΜΟΧΗΜΙΚΗ ΑΒΕΕ, μια σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής εξειδικευμένων δομικών υλικών , με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή αλλά και στην κατασκευή, παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα δόμησης που καλύπτουν σχεδόν κάθε εφαρμογή απαιτήσεων που συναντάμε στις σύγχρονες κατασκευές και κατέχει μια σημαντική θέση στην Ελληνική αγορά. Η NOVAMIX με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνδυάζοντας την εμπειρία της παραγωγής καθώς και τη γνώση της Ελληνικής όσο και της Διεθνούς αγοράς, αφουγκράζεται τις σύγχρονες τάσεις, σχεδιάζει μια δυναμική ανάπτυξη μέσα από νέες αγορές, δημιουργώντας νέα προϊόντα σύμφωνα με τις ισχύουσες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πολύ πριν αυτό απαιτηθεί από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, που κερδίζουν την προτίμηση των καταναλωτών εντός και εκτός συνόρων.

 

Οι Ευρωπαϊκές προδιαγραφές εφαρμόζονται πλέον από την Εταιρεία μας τόσο ως προς τη σήμανση όσο και ως προς τον εργαστηριακό έλεγχο της Παραγωγής όπου οι πρώτες ύλες ελέγχονται κατά την είσοδο στο εργοστάσιο και οι παρτίδες των έτοιμων προϊόντων ελέγχονται κατά την έξοδο από το εργοστάσιο.

 

Η σημαντική παραγωγική δύναμη της NOVAMIX βασίζεται στα δύο εργοστάσιά της, στη Θήβα και στη Παιανία. Το νέο εργοστάσιο στο Ύπατο Θήβας αποτελεί μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής με παραγωγική δυναμικότητα που υπερβαίνει τους 300.000 τόνους  παραγωγής κονιαμάτων ετησίως.

 

Σταθερές προτεραιότητες για όλους εμάς στην NOVAMIX είναι η υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία τόσο των προϊόντων που παράγουμε, όσο και των υπηρεσιών που παρέχουμε. Μια σειρά από έγκυρες πιστοποιήσεις, που ανανεώνονται διαρκώς, επιβεβαιώνουν ότι τα εργοστάσια μας είναι σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα, σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα για την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων. Έτσι αποδεικνύουμε έμπρακτα τη φροντίδα μας για τον τελικό καταναλωτή.

 

Το επιστημονικό προσωπικό της Εταιρείας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες μηχανικούς με πολυετή εμπειρία σε τεχνικές εφαρμογές οικοδομικών υλικών σε μερικά από τα μεγαλύτερα Έργα που έχουν κατασκευαστεί στη Χώρα μας, Αεροδρόμια, Σιδηροδρομικοί Σταθμοί, μεγάλα ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μεγάλα εμπορικά κέντρα, προσφέρει την τεχνογνωσία του σε εσάς και τους συνεργάτες σας για την επίτευξη της βέλτιστης λύσης στα προβλήματα που παρουσιάζονται στην Οικοδομή.

 

Η NOVAMIX μπορεί να είναι περήφανη που επιλεγμένα προϊόντα της ταξιδεύουν σε πολλούς διεθνείς προορισμούς όπως Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρος, Συρία, Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Λιβύη, Κουβέιτ, Αλγερία. Τα προϊόντα μας συγκεντρώνουν όλα τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές.

Η τήρηση των νομοθετικών απαιτήσεων και η προστασία του Περιβάλλοντος αποτελούν μέρος της Επιχειρηματικής Στρατηγικής της NOVAMIX. Ο κυριότερος στόχος όμως της Εταιρείας είναι η σωστή κατανόηση και κάλυψη των αναγκών, ακόμη και με ειδικού τύπου προϊόντα, των συνεργατών της στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή αγορά.