Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Piemme

Από το 1962,  το χρόνο που ιδρύθηκε, η Piemme έχει υπάρξει αναμφισβήτητη πρωταγωνίστρια του αυθεντικού made in Italy. ένας συνδυασμός εξοχότητας, πάθους και δημιουργικότητας. Σήμερα η Piemme έχει φτάσει τα πρώτα της 52 χρόνια δραστηριότητας και προβάλλεται έντονα στο μέλλον καθώς δεν ξεχνάει ποτέ τα υπέροχα γεγονότα που έχουν σημαδέψει την ιστορία της. Η πρωτοπόρα ιδέα των πλακιδίων που σχεδιάστηκαν από τον διάσημο στυλίστα Valentino, η διαφημιστική καμπάνια των φημισμένων παιδιών Piemme, οι εικόνες που τραβήχτηκαν από το φωτογράφο και καλλιτέχνη Hamilton και οι χορηγίες της Formula One με το θρύλο του Gilles Villeneuve στη ρόδα της Ferrari του, πάντα συνόδευαν την εταιρεία Piemme στα υψηλότερα επίπεδα, κάνοντάς την Παγκόσμιο πρωταγωνιστή.

 Για την Piemme η ανάπτυξη του παραδοσιακού ιταλικού στυλ, και η εφαρμογή των προηγμένων καινοτομιών  αντανακλούν διάφορα στυλ και υφές. Οι αμίμητες συλλογές πλακιδίων τοίχου και δαπέδου της Ceramiche Piemme προσφέρουν εξαίσιες λύσεις διακόσμησης αφιερωμένης στις πολυτελείς ιδιωτικές κάμαρες, και στα πρωτοποριακά ή μινιμαλιστικά εσωτερικά.

Τα “haute-couture” προϊόντα από τον Valentino αποδεικνύουν ότι η εσωτερική  διακόσμηση είναι υψηλή τέχνη.