Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Quadro

Η Quadro είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία - η οποία διαχειρίζεται και νέοι - που γεννιούνται με την ανάγκη να προσφέρουν λύσεις και όχι προϊόντα. Καινοτομούμε επειδή επιλέγουμε να συνδυάσουμε ευγενή και εξελιγμένα υλικά όπως ανοξείδωτο χάλυβα μαζί με ένα ουσιαστικό, διαχρονικό, αρχέτυπο σχέδιο.

 

Στη σχεδιαστική και αναπτυξιακή μας διαδικασία, ο οικολογικός αντίκτυπος λαμβάνεται πάντα υπόψη εκτός από το σχεδιασμό, τη λειτουργία και τα οικονομικά. Γι 'αυτό είναι ήδη καθορισμένοι οι σημαντικότεροι παράγοντες που καθορίζουν την πορεία για την επιλογή των υλικών, τη διαδικασία κατασκευής, τις επιλογές συναρμολόγησης, την εφοδιαστική και τις μεταφορές, την επισκευή και την επιστροφή στον κύκλο των υλικών. Αυτή η επισκόπηση δείχνει τις βασικές πτυχές για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος που ισχύουν επί του παρόντος για την Quadro.

Εστιάζουμε στους ανθρώπους. Αυτό συνεπάγεται ένα συνεργατικό στυλ διοίκησης που αναγνωρίζει τους εκπροσώπους των εργαζομένων ως συν-δημιουργούς της καθημερινής ζωής στην εταιρεία.