Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Ragno

Η μάρκα Ragno είναι ένας από τους ιστορικούς πρωταγωνιστές της ανάπτυξης και της επιτυχίας της Ιταλικής βιομηχανίας κεραμικών πλακιδίων σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1949 στο Sassuolo. Η Ragno γίνεται ένας από τους βασικούς παράγοντες της ανάπτυξης της κεραμικής περιοχής χάρη στην ικανότητά της να παράγει πλακίδια τοίχου για οικιακούς χώρους. Η τεχνογνωσία της Ragno τις δεκαετίες 60 και 70 επεκτείνεται και στην παραγωγή πλακιδίων για το δάπεδο και τον τοίχο που προορίζονται για διάφορα τμήματα της οικοδομικής βιομηχανίας τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Ragno διαθέτει σαφώς καθορισμένες και αξιόπιστες λύσεις, με την ικανότητα να διαρκεί στην πάροδο του χρόνου αλλά και να εξελίσσεται συνεχώς και να ανανεώνει με εσωτερική σχεδίαση νέες τάσεις: από πορσελάνη ως υλικά λευκού σώματος μονής καύσης και γυάλινο μωσαϊκό για επενδύσεις δαπέδου και τοίχου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το Ragno προσφέρει μια ολοκληρωμένη, ολοένα και πιο "εξειδικευμένη" γκάμα, η οποία αλληλεπιδρά με τον κόσμο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με τη βοήθεια αρθρωτών, ευέλικτων λύσεων αφιερωμένων σε χώρους κατοικίας και πολλά άλλα.