Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

Serenissima

H Serenissima Cir Industrie Ceramiche Group είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες γρανιτοπλακιδίων τοίχου και δαπέδου, που περικλείει εταιρείες όπως η Serenissima, η Cir, η Capri, η Cercom, η Cerasarda και η Momodesign.

Η Serenissima S.p.A. ιδρύθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1968 από τον Cavaliere Lamberto Romani. Η Serenissima Cir Industrie Ceramiche Group (Casalgrande, Reggio Emilia) γεννήθηκε το 2003 μέσα από την ανάδυση της Serenissima S.p.A., Ceramica Cir S.p.A.  και της Exe S.r.l. Επίσης, η Serenissima Cir Industrie Ceramiche Group κατέχει το 100% της Cerasarda S.p.A., ένα πολυτελές εργοστάσιο κεραμικών ειδών που ιδρύθηκε το 1963 από τον Πρίγκιπα Karim Aga Khanl στην ακτή Smeralda . H Cerasarda είναι μια πολυτελής εταιρεία, το μαργαριτάρι στην κορυφή του Ομίλου Serenissima Cir Industrie Ceramiche, που παράλληλα με τα κεραμικάείδη, παράγει βάζα, αντικείμενα σχεδίου εσωτερικού χώρου και αξεσουάρ. Την 1η Ιουνίου 2005, ο Όμιλος αγόρασε την Cercom Ceramica, την κατασκευάστρια εταιρεία πήλινης πορσελάνης που σχεδιάστηκε στην Comacchio Valleys και την Argenta, στην επαρχία της Φεράρα. Η τελευταία που έγινε μέλος του Ομίλου ήταν η Momodesign Ceramics, που ιδρύθηκε το 2007, ως καινοτόμο και δημιουργικό στούντιο σχεδίου.Τον Ιούνιο του 2013, η Serenissima Cir Industrie Ceramiche Group προμηθεύτηκε την προηγμένη εγκατάσταση παραγωγής στη Ρουμπιέρα μετά από γενική αναδόμηση. Η εταιρεία επένδυσε πάνω από 18 εκατομμύρια ευρώ στο καινούριο εργοστάσιο. Το εργοστάσιο Rubiera είναι εξοπλισμένο με τα πολυτελή τεχνολογικά επιτεύγματα για να παράγει πλακάκι τοίχου (που ονομάζεται “monoporosa”) και μεγάλων διαστάσεων  πλακάκι δαπέδου.

Τα προϊόντα της Serenissima Cir είναι εύκολα αναγνωρίσιμα στην αγορά, χάρη στον ιδιαίτερο συνδυασμό δημιουργικότητας, πάθους, εξειδίκευσης και τη σχεδιασμένη στρατηγική διαφήμισης. Το πορτφόλιο της Serenissima Cir είναι κυρίως αφιερωμένο σε εκείνους που ακολουθούν τη μόδα και εκτιμούν πρακτικά, χωρίς να θυσιάζουν την ατομικότητα και το λεπτό γούστο.