Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. OK

WOW

Το Wow είναι ένα Design Studio που ειδικεύεται στην εξειδικευμένη εξέλιξη έργων κεραμικών. Πάντα προσεκτικά στις τάσεις των χρωμάτων και τα υλικά φινιρίσματος σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες και την επαφή της δημιουργικής και σχεδιαστικής ομάδας μας, δημιουργήσαμε τη δική μας εικόνα και αναγνωρίσιμο στυλ, το οποίο σήμερα υπάρχει ήδη σε 42 χώρες παγκοσμίως.

Σε άμεση επαφή με τους αρχιτέκτονες και τους εσωτερικούς σχεδιαστές, δημιουργούμε και σχεδιάζουμε την ιδέα στο Design Studio, για να αναπτύξουμε σύμφωνα με τα πρωτότυπα στο εργαστήριό μας. και παράγει πλήρως σε εσωτερικούς χώρους, στις εγκαταστάσεις μας 22.000 τ.μ. "Tendencias Cerámicas", με έδρα την Ισπανία.

Υποστηριζόμενη από 16 χρόνια εμπειρίας και μια ενθουσιώδη ομάδα νέων επαγγελματιών, είμαστε σε συνεχή εξέλιξη και περήφανοι για κάθε μία από τις δημιουργίες μας.

Παρακολουθούμε τις λεπτομέρειες μέσα από την όλη διαδικασία, από την ιδέα μέχρι τη στιγμή που τα προϊόντα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν. Για να επιτύχουμε μια τέτοια υπηρεσία, έχουμε πλήρη εσωτερικό έλεγχο για κάθε μια από τις διαδικασίες και το συντονισμό μεταξύ όλων των Τμημάτων της μεγάλης οικογένειας WOW.

Ας σας παρουσιάσουμε με υπερηφάνεια κάθε μία από τις συλλογές μας, ας σας προσκαλέσουμε να νιώσετε την εμπειρία του Wow.