Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. Το κατάλαβα

Libra by Appiani

9/12/2018

Το ύφος είναι στον αέρα, ως ατμόσφαιρα, ως έννοια, ακόμη και πριν δοθεί μορφή. Ένα σχέδιο που ερμηνεύει ένα κλασικό για να αναζητήσει την ουσία του. Η προσεκτική μελέτη της λεπτομέρειας δημιουργεί το Ζυγό, στο οποίο οι αντιπαραθέσεις, οι αντιθέσεις και οι αρμονίες γεννιούνται από μια ασυνήθιστη, σχεδόν συγκεκαλυμμένη χρήση ακανόνιστων γεωμετριών. Οι ενότητες συνδυάζονται τυχαία για να δημιουργήσουν τα αποτελέσματα του "ανιχτόχρωμου σκουρου" , του φωτός και της σκιάς. Ο Ζυγός προσθέτει μια νέα διάσταση στις επιφάνειες, κάνει να δονείται κάτω από την επίδραση των μικρών μετατοπίσεων.

View More At: http://www.afoideli.gr/productdetails/libra

 

SHARE

Play Collection by ABK

15/11/2018

Με το PLAY, ο σχεδιασμός με κεραμικά πλακίδια δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος. Η συλλογή παίρνει ένα μικρό τετράγωνο κεραμικής και το επαναπροσδιορίζει με αμέτρητους τρόπους, αξιοποιώντας σχέδια, σχέδια και χρώματα για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό στοιχείο που ξεχωρίζει σε οποιοδήποτε χώρο. Ο κόσμος του PLAY αποτελείται από στυλιστικές λύσεις εμπνευσμένες από τα παραδοσιακά πλακάκια τσιμέντου και majolica, καθώς και από εξελιγμένες σύγχρονες προσφορές σύγχρονου σχεδιασμού.

View More At: http://afoideli.gr/productdetails/play-abk

SHARE

Elemento by Marca Corona

3/8/2018

Η Marca Corona επενδύει στη διασταύρωση των υλικών και σε ένα καινοτόμο μέγεθος, το 7.5x60, εστιάζοντας έτσι σε μια λεπτή συλλογή με μεγάλη προσωπικότητα, ειδικά δημιουργημένη για να τονώσει τη δημιουργικότητα των  σχεδιαστών. Ο πλούτος του υλικού ενισχύεται από μια τολμηρή και ευρεία παλέτα χρωμάτων, εμπνευσμένη από το περιβάλλον και ηφαιστειακούς τόνους, όπως το μαύρο και ο πηλός. Η επίπονη μελέτη σχετικά με τις υφές επέτρεψε σε αυτές τις μικρές σειρές τοίχων και δαπέδων να μεταδίδουν απίστευτες αισθήσεις αφής και οπτικής επαφής.

View more at http://afoideli.gr/productdetails/elemento

SHARE